13, 14 en 15 oktober 2022

Nog een paar dagen en dan is het zover, Repeat the Beat door Muziekgroep Internos. Wij zijn er klaar voor en hebben er ongelooflijk veel zin in. Zorg dat je erbij bent en vier het feest met ons mee! Met natuurlijk de legendarische afterparty tot in de kleine uurtjes na de laatste voorstelling op zaterdagavond. Repeat the Beat, dat wil je niet missen!  

Repeat the Beat, een feest van herkenning!

Geniet van onze favoriete nummers in een nieuw Internos jasje. Van rustige ballads, stevige pop tot prachtige soulmuziek, muzikaal omlijst door de grootste Internos-band ooit. 

Laat je verrassen door zang en muziek, maar ook door licht, geluid, beeld en podium. Onder muzikale leiding van Jolanda Kuipers en onder regie van Theo van Lierop. Een terugblik op 40 jaar muziekgeschiedenis. 

Beleef een avond vol legendarische muziek en laat je meeslepen door ons enthousiasme. Het plezier gaat er vanaf spatten! Wil jij ook meegenieten? Koop dan nu je tickets!


Vier het feest met ons mee! 

13, 14 en 15 oktober 

Dorpshuis de Bron Handel

Onze Lieve Vrouwestraat 60

Grote zaal open om 19.30 uur

Aanvang 20.00 uur


Tickets voor vrijdag en zaterdag kosten 15 euro per stuk, inclusief 1 consumptie, met op vrijdag een borrel na afloop en op zaterdag een feestelijke afterparty met DJ. Tickets voor de try-out op donderdag kosten 10 euro per stuk, zonder consumptie. Online te bestellen en verkrijgbaar bij TUI at Home, Roland Kuipers, Landmeerseweg 10 in Handel, 06-12584496.

Prachtig artikel in het Eindhovens Dagblad over de aankomende Repeat the Beat Concerten!

(Oud)leden vertellen

Muziekgroep Internos, al meer dan 40 jaar een prachtige club! Wat betekent Internos voor onze (oud)leden? Lees het in onderstaande rubriek.


Good Vibes was fantastisch!

Wat hebben we weer allemaal samen neergezet voor ons publiek.

Veel positieve reacties en complimenten mogen ontvangen
voor zang, muziek, licht, geluid, beeld en podium.

Het was een compleet plaatje om te zien en te horen!